Met dog-coaching werk ik regelmatig samen met Frans van Roij. Hij is de vorige eigenaar van mijn hondendagverblijf en heeft mij alles geleerd over honden. Ook werken wij sinds 2010 samen op hondenschool Dogmasters en zijn we al jaren een duo op het gebied van hondengedrag en training.2016-03-12

Beide hebben we  jarenlang dagelijks in een roedel honden gelopen, wat ons onderscheidt van de meeste honden professionals. Frans is gediplomeerd hondengedragstherapeut en heeft een Business Communication Practitioner en ik ben gediplomeerd hondentrainer en heb mijn Business Communication Master. Zoals je ziet, vullen wij elkaar goed aan, zowel op papier als in de praktijk.

In 2016 hebben  besloten om niet alleen in de hondenwereld, maar ook een duo te vormen op het gebied van training en coaching van mensen met behulp van honden. Ook werken wij weer samen met Sirius Commitment, Bob en Trudy Feijen met een K9-Leadershiptrainingsdag die wij ongeveer 2 keer per jaar organiseren. Dit  zijn de experts op het gebied van hNLP, gedragspsychologie en stressmanagement.

 

Frans geeft ook coaching  en privé lessen, voor zijn expertise kun je contact opnemen met;

Email;  fransvanroij@hotmail.com

Telefoon;  06-54375046