Mijn naam is Eva van Veghel.

Al heel jong was ik super sociaal en gek van honden. Na verschillende stages tijdens mijn opleiding Dier en Veehouderij, kwam ik erachter dat mijn grootste passie het trainen van honden is en het lesgeven aan hondeneigenaren in zowel gehoorzaamheid als het sporten met honden.

Ik ben halverwege mijn opleiding aan de Hogere Agrarische School gestopt en heb toen hondendagverblijf overgenomen in 2007, genaamd Dogservice. Hiermee heb ik veel kennis opgedaan in het natuurlijke gedrag van honden en doe ik nog steeds, want eigenlijk ben je nooit uitgeleerd.

In 2010 ben ik gestart met lesgeven bij hondenschool Dogmasters van Frans van Roij, die ook de vorige eigenaar is van Hondendagverblijf Dogservice. In de afgelopen jaren heb ik met het lesgeven in hondentraining veel ervaring opgedaan bij zowel mens als dier en tijdens mijn leerweg hierin kwam ik erachter dat ik toen net niet dat extra zetje kon geven waardoor de combinatie cursist hond een stapje hoger kon gaan.

Dat bracht mij bij een opleiding communicatie en psychologie, genaamd Business Communication Master bij Sirius Commitment. Dit diploma heb ik in 2015 behaald. Hiermee kan ik nu mensen coachen zodat ik hondeneigenaren eerst een betere verbinding met zichzelf kan laten krijgen om vervolgens de relatie met hun hond te verbeteren. De hond is een spiegel van jezelf!

Een samenwerking met Sirius commitment en Dogmasters, heeft geleid tot een K9-Leadership communicatie training. Hierbij zetten we honden in om het gedrag en van mensen te verduidelijken om zo tot nieuwe inzichten te komen in je eigen non verbale communicatie.

Hierdoor is het “K9 Leadership; spiegelen met honden” uit voortgevloeid, wat ik zowel individueel als in groepen geef. Hersenwerk voor honden is een trainingsmiddag die ik vaak als vervolg hierop organiseer. Heb je geen eigen hond, kun je gebruik maken van een van de dog-coaching honden, want niet alleen jou eigen hond houdt je een spiegel voor.

Ook bij wandelingen en individuele coaching zet ik mijn eigen honden in, ze zijn namelijk hele goede therapeuten.

Meer weten? Mail dan naar info@dogservice.nl